Prosessit ja arvot, joiden mukaan työskentelemme

Tuotteen löytäminen, arviointi, valinta ja lopulta kaikkien yksityiskohtien etsiminen ei ole nopea prosessi. Ensin yksi oman alansa asiantuntijoistamme valikoi aiheen, josta kirjoittaa. Tämän jälkeen hän perehtyy syvällisesti siihen, mitä markkinoilla on tarjottavana ja mikä todella olisi rahan arvoinen tuote kuluttajalle. Yleensä kyse on noin 10 tuotteesta. Todellinen syvällinen tutkiminen alkaa kuitenkin tästä.

Etenemme yksi tuote kerrallaan, ja tietämyksemme tietystä tuotteesta perustuu:

 • Valmistajan antamiin tietoihin omasta tuotteestaan;
 • Siihen, onko tuote saatavilla suurimmilta jälleenmyyjiltä (jos on, se tarkoittaa sitä, että siihen on syynsä);
 • Ostajien tarkistettuihin arvosteluihin (tärkeä tekijä);
 • Blogeihin/foorumeihin, joissa puhutaan tuotteesta (roskapostittajat eivät yleensä ole tervetulleita, joten palaute on rehellistä);
 • Muihin asiantuntijalausuntoihin ja -neuvoihin;
 • YouTube-arvosteluihin, jotta näemme tuotteen laadun, toimivuuden ja luotettavuuden.

Kaikki tämä on perinpohjaisesti tehty puolestasi, jotta voit säästää aikaasi, ja saada kaikki tarvittavat tiedot – yhdestä ja samasta paikasta.

“Okei, mutta miksi minun kannattaisi luottaa teihin?”

Hyvä kysymys! Ja oikeutettu sellainen!

Olemme tehneet tätä kolme vuotta, mikä ei ehkä ole kovin pitkä aika verrattuna siihen, kuinka kauan Internet on ollut olemassa. Tänä aikana olemme kuitenkin saaneet kerättyä huomattavan määrän vakituisia lukijoita – tällä hetkellä noin 20 000 kävijää kuukaudessa. Olemme otettuja ja kiitollisia, emmekä aio lopettaa saman laadukkaan ja syvällisen sisällön kirjoittamista lukijoillemme.

Mielestämme markkinat ovat liian täynnä keskinkertaista sisältöä, joka ei millään tavoin auta kuluttajaa päättämään, mikä tuote olisi paras valinta hänen tai hänen perheensä tarpeisiin.

Siksi lupaamme sinulle, innokkaalle tiedonhakijalle ja kuluttajalle, aina:

 • Kirjoittaa arvosteluja ja oppaita perusteellisesti, mutta myös ymmärrettävällä arkikielellä;
 • Kirjoittaa totuuden kustakin tuotteesta – sekä hyvät että huonot puolet;
 • Tehdä perusteellista tutkimusta kustakin tuotteesta löytääksemme kaikki välttämättömät tiedot siitä.

Tässä pieni muistutus siitä, että emme tee varsinaisia testejä itse! Sen sijaan vietämme useita viikkoja tekemällä valtavan määrän tutkimusta jokaisesta suosittelemastamme tuotteesta. Tämä johtuu siitä, että useat sivustot tekevät jo testejä, ja panostavat suuresti jokaiseen testattavaan tuotteeseen.

Tutustu suurimpiin apureihimme, joihin luotamme, selvittäessämme kunkin tuotteen arvoa. Varmistaaksemme, että lähteemme ovat luotettavia, olemme valinneet luotettavimmat testisivustot sekä Skandinaviassa että maailmanlaajuisesti.

 • Råd & Rön– Råd & Rön on testaussivusto, jossa mahtavat asiantuntijat testaavat ja arvostelevat tuotteita kaikilla markkina-alueilla, kodin elektroniikasta vauvantuotteisiin ja terveys- ja kauneustuotteisiin, ja paljon muuta. He tietävät kaiken, mitä jokaisesta parhaasta tuotteesta pitääkin tietää, erityisesti Skandinavian markkinoilla, minkä vuoksi luotammekin heihin! Tästä sivustosta on ollut paljon apua tutkimuksissamme, lähes jokaisen tekemämme, ja edelleen tekemämme tuoteluettelon kohdalla.
 • Tænk.dk – Nämä tanskalaiset asiantuntijat tekevät erinomaista työtä tuotteiden testaamisessa auttaakseen kuluttajia valitsemaan markkinoiden parhaat tuotteet. Tænkin asiantuntijat panevat jokaisen tuotteen erilaisiin testeihin ja suosittelevat ainoastaan parhaimpia. Luotamme tähän sivustoon, koska siihen luottavat myös moni skandinaavikin!
 • Which.co.uk – Tämä on Iso-Britannian parhain testisivusto, mikä tekee siitä tärkeän apuvälineen, silloin kun halutaan saada monipuolinen näkemys kustakin markkinaraosta ennen kuin suosittelemme tuotteita lukijoillemme! Voimme vakuuttaa luottavaisin mielin, että näiden asiantuntijoiden työhön voi luottaa, sillä se valmistetaan erityisessä laboratoriossa valvotusti.
 • TheWirecutter.com – Tämä amerikkalainen verkkosivusto auttaa tiimiämme saamaan laajemman katsauksen tuotteisiin ja markkinoihin kokonaisuudessaan. He tekevät loistavia ja perusteellisia testejä melkein jokaisella markkinasektorilla, joita myös me laitamme verkkosivuillemme. Testit ja suositukset koskevat erilaisia tuotteita elektroniikasta, kodintuotteisiin, puutarhaan, vauvan- ja lastentuotteisiin sekä useita monia muita.
 • Test.de – Mielestämme tämä saksalainen sivusto on sellainen, josta voi löytää parhaat tuotteet koko Euroopan markkinoilta. Jokainen tuote käy läpi testausprosessin, joten luotamme ja todellakin uskomme, että näihin arvosteluihin voi luottaa.
 • AllesBeste.de – Tämä sivusto on toinen erinomainen saksalainen testisivusto, joka vertailee tuotteita ympäri Eurooppaa ja auttaa meitä määrittämään, mitkä niistä ovat parhaita. Myönnämmekin, että Euroopan ja Pohjoismaiden markkinoiden välillä saattaa olla eroja. Mutta uskomme myös, että laajempien markkinoiden tarkastelu tuo suurta lisäarvoa, sellaisten tuotteiden osalta, jotka muutoin jäisivät pohjoismaisilta kuluttajilta huomaamatta. Uskomme, että lukijamme ansaitsevat parasta!
 • ConsumerReports.org – Tämä sivusto tekee vuosittain tuhansia tuotetestejä, sillä se on saanut paljon kokemusta testauksesta, ja tarjoaa perusteellisen arvion lähes kaikista kuviteltavissa olevista tuotteista. Tämä on helposti yksi luotettavimmista sivustoista, mikä tekee siitä itsestään selvän valinnan tutkimusta tehdessämme!
 • Consumentenbond.nl – Alankomaiden suurin tuotetestaussivusto, josta löydämme paljon hyödyllisiä neuvoja parhaiden tuotteiden listoillemme! He tekevät laadukkaita perusteellisia testejä, jotka ovat mielestämme erittäin hyödyllisiä, ymmärtääksemme, mikä on tarpeellista kullakin markkinasektorilla. Tämä sivusto on erikoistunut kotitaloustuotteisiin, vauvatuotteisiin, terveystuotteisiin ja useisiin muihin eri aloihin.
 • Choice.com.au – Choice on Australian johtava testisivusto, joka tarjoaa poikkeuksellisen laadukkaita tuotearvioita, jossa kokeneet tutkijat kokoontuvat testaamaan jokaista tuotetta erikseen sitä varten kehitellyssä laboratoriossa. Näin tulokset ovat paitsi hyödyllisiä ja laillisia, mutta myös erittäin mielenkiintoisia lukea. Tämä sivusto onkin hyvin vakavasti otettava, ja uskomme aidosti, että se tuo lisäarvoa lukijoillemme!
 • America’s Test Kitchen – Tämä sivusto on täynnä mainioita testejä keittiöalalta. Tältä sivustolta löydät tehtyjä testauksia jokaiselle keittiöön liittyvälle tuotteelle. Joten tämä sivusto on melko lailla kaikki, mistä voisimmekaan uneksia! He ovat kaikin puolin asiantuntijoita kaikessa siinä mitä tekevät, tarjoten aivan hämmästyttäviä näkemyksiä!
 • TechGearLab.com – Koska tämä sivusto on teknologiaan liittyvien tuotteiden testauksen kärjessä, se on ensimmäinen paikka, josta haemme apua ja inspiraatiota, kun tutkimme kyseisiä tuotteita. Techgearlab keskittyy erityisesti elektroniikan erikoisaloihin, mikä tekee heistä alan asiantuntijoita, jotka tietävät tarkalleen, mitä heidän tulisi tehdä testeissään.